Ultimele stiri

Cum vrea Aeroportul Internațional din Timișoara să atragă cât mai mulți turiști din străinătate în regiunea noastră

aeroport timisoara

Aeroportul Internațional “Traian Vuia” din Timișoara, a inițiat, sâmbătă, în premieră, o amplă dezbatere la care au participat reprezentanți ai autorităților locale și centrale. În cadrul acesteia, s-a încercat găsirea unei soluții astfel încât tot mai mulți turiști străini să vină să viziteze frumusețile din țara noastră. Tocmai de aceea, conducerea aeroportului vrea să găsească alături de antreprenori din turism noi destinații de vacanță în regiunea Vest cât mai variate, prin curse charter.

Printre cei prezenți la eveniment s-a numărat și Maria Grapini, ministrul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, care a ținut să precizeze că tour-operatorii din vestul țării au un mare potențial pentru turismul cultural, de afaceri, dar și de agrement. Acestea ar trebui valorificate prin oferirea unor pachete attractive atât pentru turiștii din țară, cât și pentru cei din străinătate.

În ceea ce privește județul Timiș și Timișoara, acestea se vor dezvolta în ceea ce privește agro-turismul, turismul balnear și wellness, turismul cultural și de afaceri. Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a precizat că va încerca să atragă mediul privat pentru o promovare cât mai intensă a obiectivelor turistice din județul nostru.

Tour-operatorii și-au anunțat până în acest moment intenția de a organiza în această vară curse charter directe din Timișoara către Turcia și Grecia, însă se mai poartă discuții și pentru alte destinații.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*