Ultimele stiri

CUMPLIT Fata din Timiș care a fost lovită în plin de un șmecher cu BMW a intrat în moarte cerebrală. UPDATE Părinții au fost de acord cu prelevarea de organe

dora tarziu

Adolescenta de 16 ani care, joi seara, a fost lovită în plin de un șmecher cu BMW, în localitatea timișeană Cenad, a intrat, astăzi, în moarte cerebrală. Potrivit medicilor, fata mai respiră cu ajutorul unor aparate, însă corpul ei va mai rezista cel mult câteva ore.

Între timp, medicii încearcă să-i convingă pe părinții Dorei Târziu să fie de acord ca ficatul și rinichii fetei să fie prelevați. Totul în speranța că alte vieți ar putea fi salvate.

Vă reamintim că Dora Târziu a suferit o serie de leziuni cerebrale după ce a fost lovită de șmecherul cu BMW-ul. Încă din momentul accidentului fata a intrat în comă de gradul IV, iar medicii erau rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire. Astăzi, fata a pierdut lupta cu viața.

Pe pagina de Facebook a Dorei Târziu, au început să curgă zeci de mesaje de condoleanțe. „Parcă ieri te-am văzut pe holurile școlii zâmbind.. cu siguranță așa te țin minte toți. . Drept o fată puternică!!! Nu te-am cunoscut atât de bine, dar tragedia prin care ai trecut m-a întristat enorm. Cuvintele sunt de prisos… nu mai te pot ajuta , iar durerea familiei tale cu siguranță e de nedescris. Să le dea Dumnezeu Multă putere și pe tine să te odihnească în pace. S-a mai alăturat un înger celor de sus. O lume întreagă a rămas șocată și se roagă pentru tine !”, a scris pe rețeaua de socializare o prietenă a fetei.

UPDATE: Reprezentanții Spitalului Județean Timișoara au anunțat că părinții Dorei Târziu au fost de acord cu prelevarea de organe. Astfel, în această noapte, medicii vor preleva de la fată ficatul, rinichii și pancreasul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*