Ultimele stiri

Cupa antidrog la fotbal pentru liceenii timișeni. Când are loc competiția

La Timișoara începe Cupa antidrog. Liceeni din mai multe școli din Timiș sunt așteptați șă joace fotbal în cea de-a VII-a ediție a competiției, evenimant care are loc în cadrul activităților Lunii Olimpice.

Competiția sportivăcare va avea loc marți, 27 mai, de la ora 10, în incinta Liceului cu Program Sportiv „Banatul” Timişoara este organizată de Academia Olimpică Română, Filiala Timiș și își propune să le prezinte tinerilor o nouă alternativă la consumul de droguri.

“Concursul judeţean sportiv Cupa antidrog reprezintă o competiție sportivă de fotbal între licee din județul Timiş și constituie secţiunea sportivă a proiectului naţional Mesajul Meu Antidrog ediţia a XI – 2014. Evenimentul sportiv va fi desfăşurat în cadrul „Lunii olimpice 2014”, campanie promovată de Academia Olimpică Română, cu ocazia împlinirii a 100 ani de olimpism în România. Pe parcursul acestui eveniment, liceele înscrise din judeţul Timiş vor participa cu echipe de 5 + 1 elevi (+ 4 rezerve)”, transmite Maria Olaru, director Academia Olimpică Română.

Evenimentul este organizat împreună cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş, cu Direcţia Pentru Sport şi Tineret Timiş, cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Timiş, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Liceului cu Program Sportiv „Banatul” Timişoara, al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Timişoara şi a Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*