Ultimele stiri

Curcan pane în crustă de migdale

curcan pane in crusta de migdale

Ingrediente

300 g file din piept de curcan
2 ouă
125 g făină
200 g migdale tocate
150 g iaurt
2 linguri smântână
zeama de la o lămâie
1 ardei galben
1 ardei roşu
8 roşii cherry
250 g salată verde
2 linguri oţet
3 linguri ulei
sare
piper

Mod de preparare

Se taie pieptul de curcan bucăţi cu grosimea de 1-2 cm. Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să stea la rece 15-20 de minute.

Se trec bucăţile de carne prin făină şi prin ou bătut, iar în final, prin migdale tocate. Se prăjesc în ulei bine încins, pe ambele părţi, până se rumenesc frumos.  Se prepară sosul, amestecând iaurtul, smântâna şi zeama de lămâie. Se adaugă sare şi piper, după gust.

Separat, se prepară o garnitură din frunze de salată verde, ardei gras tăiat fâşii, roşii tăiate în două şi se asezonează cu un sos vinegretă preparat din ulei, oţet, sare şi piper, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*