Ultimele stiri

Curge cu sancțiuni pentru cei ce nu respectă legislația în trafic. Peste 1000 de amenzi aplicate săptămâna aceasta

Peste 1000 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate şoferilor indisciplinaţi în ultimele patru zile. De asemenea, au fost reţinute 47 de permise de conducere. Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere,

Au fost aplicate 1002 sancţiuni contravenţionale, dintre care cele mai multe au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Nici pietonii nu au scăpat de sancțiuni. Cei care au traversat neregulamentar au fost amendați.

Au fost reţinute în vederea suspendării 47 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, precum şi şoferilor care nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric sau au depăşit limitele legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.De asmenea, au fost retrase 22 de certificate de înmatriculare.

În zilele de week-end, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*