Ultimele stiri

Curs gratuit pentru elevii pasionati de programare din Timisoara

În perioada 20 – 28 august va avea loc a 3-a editie de Mobile Summer, un curs gratuit de dezvoltare a aplicatiilor mobile. Cursul este organizat de compania Cobalt Sign si se adreseaza elevilor si studentilor cu varstele cuprinse intre 15 și 20 de ani. Mobile Summer 3.0 va avea loc in primul hub educational din Romania, Minds Hub, iar scopul acestuia este de a dezvolta elevii si studentii pasionati de mobile development.

Participantii vor dezvolta propria aplicatie mobile pe platformele Android sau iOS cu ajutorul a 4 mentori. Cursul este organizat sub forma a 4 intalniri prin care acestia vor pune bazele in domeniu si vor putea implementa ideea lor de aplicatie. La final aplicatiile vor fi prezentate, iar juriul va puncta si premia rezultatele. La curs vor putea participa 20 de elevi sau studenti, care se pot inscrie pana in 15 iulie pe adresa: http://goo.gl/forms/ZxQ1dBjhApAnSj4f1.

„O initiativa foarte faina a echipei Cobalt Sign la care ma bucur ca am avut sansa ss particip. Locatie draguta, mentori de treaba, multe de invatat…O experienta pe care o recomand.” spune Anca, participanta la Mobile Summer 2.0.

La a doua editie au fost dezvoltate 6 aplicatii pe platforma Android de catre cei 15 elevi care au lucrat in echipe. Mai multe detalii despre curs se pot gasi pe site-ul evenimentului: http://mobilesummer.org/.

Cobalt Sign este o agentie de dezvoltare de aplicatii mobile din Timisoara, cu experienta de 5 ani in domeniu, timp in care a dezvoltat aplicatii precum Vocea Romaniei sau Petitchef. Echipa este pasionata de programare si tot ce inseamna mobile.
Mai multe detalii despre companie se pot gasi pe adresa http://www.cobaltsign.com/.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*