Ultimele stiri

Cursuri de formare profesională pentru timișenii care își caută un loc de muncă

cursuri

În vederea creşterii şanselor de ocupare pe piaţa muncii, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş sprijină persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, prin organizarea programelor de formare profesională. În acest an, AJOFM Timiș va desfăşura cursuri pentru un minim de 600 de cursanţi în 26 de ocupaţii,  lista acestora se găseşte afişată pe site-ul  agenţiei www.timiş.anofm.ro.

„În baza protocolului de colaborare semnat de AJOFM Timiş împreună cu fundaţia Rudolf Walter, un colaborator vechi al nostru,  am început demararea cursurilor de bucătar, cofetar şi mecanic auto, urmând a încerca să deschiderea unui nou curs de frizerie-coafură”, a declarat directorul AJOFM Timiş, Georgina Grigorie.

„Fundaţia Rudolf Walter fiind o entitate neguvernamentală, am încercat întotdeauna să ajutăm cazurile sociale inclusiv copiii cu probleme de sănătate”, a precizat și directorul fundaţiei, Cristian Popescu.

Toate cursurile sunt gratuite şi pot beneficia de acestea şomerii înregistraţi aflaţi în evidenţele AJOFM Timiş, doritori să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*