Ultimele stiri

(P) Cursuri de pregătire profesională

Cursuri de pregătire profesională

Firma BRAINS CONSULTING organizează permanent cursuri de pregătire profesională în specializările Manager de proiect, Expert achiziții publice și Inspector resurse umane.

La acest moment Brains Consulting vă oferă cursul „Expert achiziții publice”, un curs de specializare al cărui obiectiv este de a pregăti persoane pentru ocupația de Expert achiziții publice. Perioada de desfășurare a cursului este 3-13 martie 2014.

Cursul se adresează persoanelor care doresc să acumuleze cunoștințe și abilități în domeniul achizițiilor publice, personalului cu atribuții pe segmentul achizițiilor publice din cadrul proiectelor cu finanțare europeană sau internațională, organizațiilor neguvernamentale, sectorului de afaceri, instituțiilor publice.

Cursul conține 48 ore de teorie și practică.

Condiții de înscriere: Persoane cu studii superioare în orice domeniu.

BRAINS CONSULTING este autorizat de către ANC – Autoritatea Națională pentru Calificări (CNFPA) pentru organizarea de cursuri de perfecționare.

Absolvenții cursurilor vor beneficia de o atestare a competenţelor dobândite prin eliberarea unui certificat de absolvire eliberat de ANC / CNFPA și recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și de Ministerul Educației, Cercetării și Inovării.

Detalii puteţi obţine: la tel:  0356 424472 (fix), 0733 733 411 (mobil) fax: 0356424472 sau pe adresa de e-mail: office @ brainsconsulting.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*