Ultimele stiri

Cursuri GRATUITE de dans sportiv pentru copiii din Timișoara

dans sportiv

Copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani din Timișoara sunt invitați să se înscrie la cursuri gratuite de dans sportiv. Acestea sunt organizate de Școala de Dans Mirtys Dance în perioada 27 aprilie – 20 iunie, și vor fi susținute la Bastionul Theresia, de două ori pe săptămână – luni și miercuri, de la ora 19.00. Finalul cursurilor va fi marcat de un spectacol inedit, la Teatrul Național Timișoara, în data de 23 iunie. 

Antrenorii sunt Mirtys Staici și Decius Mirea – campioni balcanici și vicecampioni ai României și Austriei, iar succesul Balului Vienez de la Timișoara se datorează coregrafiei și orelor de antrenament realizate de aceștia. ”Dansul în general oferă un sentiment de încredere în sine și ajută la dezvoltarea sănătoasă a oricărui individ. Prin dans, copiii învață să fie disciplinați, să se desfășoare într-un mediu structurat, să relaționeze cu alți copii”, au declarat Mirtys și Decius.

Înscrierile se fac până în data de 25 aprilie, la telefon 0721 277 562 sau pe adresa de email: mirtysdance@yahoo.com, în limita locurilor disponibile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*