Ultimele stiri

Cursuri gratuite pentru joburi bine plătite, adresate timișorenilor

loc de munca

Vești bune pentru timișorenii care doresc să obțină un job mai bine plătit. Centrul de Formare Profesională a Adulților organizează, gratuit, cursuri de specializare și perfecționare pentru toate categoriile de șomeri, persoane inactive și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din vestul țării.

Identificând nevoile de formare profesională și dorind să contribuie la sporirea șanselor de acces la diferite locuri de muncă, Centrul de Formare Profesională vine, începând cu luna aprilie a anului trecut, în ajutorul tuturor categoriilor de șomeri, persoanelor inactive și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din Regiunea de Vest, punând la dispoziția acestora următoarele cursuri de calificare, de specializare și de perfecționare în diferite domenii: cursuri de inițiere și specializare – Inspector în domeniul Sănătății și Securității în Muncă, Specialist în domeniul Sănătății și Securității în Muncă, Inspector/ Referent Resurse Umane, Manager Proiect, Asistent Manager, Agent Vânzări, Director Vânzări, Contabil;cursuri de perfecționare–Folosirea Calculatorului la Locul de Muncă, Realizarea Propriei Afaceri, Tehnici de Comunicare, Dezvoltarea Personală în Vederea Carierei, Reconcilierea Vieții Personale cu cea Profesională, Animator Socio-Cultural.

Toate aceste cursuri se realizează în cadrul proiectului finanțat cu bani de la Uniunea Europeană. La sfârșitul lunii februarie-începutul lunii martie, va fi organizat și un târg de forță de muncă.

Persoanele interesate de unul dintre cursurile de specializare sau de perfecționare pot obține mai multe informații accesând pagina web http://schoolbusiness.ro/, pot suna la numărul de telefon 0356.881080, pot trimite e-mail pe proiect125328.rbconsulting@gmail.com sau pe cfpa.profm@gmail.com sau pot face o vizită la centru, situat pe str. Independenței, nr. 2B (zona Bălcescu), Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*