Ultimele stiri

Cursuri intensive de management parlamentar, la Universitatea de Vest din Timișoara

universitatea de vest

Universitatea de Vest din Timișoara împreună cu Centrul de Strategii Aplicate anunță desfășurarea de cursuri intensive de management parlamentar în perioada 24-29 martie 2014.

Pregătirea se va efectua în domenii precum comunicarea politică și analiza discursului politic, impactul comunicării nonverbale, imagine si branding politic, diplomație parlamentară, pregătirea personalului împotriva agresiunilor informaționale și legistică formală.

Cursurile vor fi susținute de către diplomați de carieră, renumiți experți de brand politic și specialiști în științele limbajului și drept.“Dinamismul societății actuale impune un nou ritm, unul mult mai alert, la care rezistă doar cei care reușesc să se adapteze rapid. Venim în sprijinul celor interesați de specializarea sau perfecționarea în tot ceea ce înseamnă managementul parlamentar. Este un pachet de pregătire complex, la cel mai înalt nivel, cu profesioniști care și-au dovedit experiența prin cariere de succes. Ei sunt partenerii Universității și împreună cu ei venim cu acest serviciu”, spune Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

Cursurile se vor desfășura la Universitatea de Vest din Timișoara, Amfiteatrul A01, pe parcursul a șase zile, cu trei ore de activitate în fiecare zi. Detalii suplimentare se pot găsi pe pagina de internet a Universității, www.uvt.ro și pe cea a Centrului de Strategii Aplicate, www.strategiiaplicate.ro

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*