Ultimele stiri

Curtea de Conturi a luat o decizie! Banii din finanțarea echipei lui Marian Iancu trebuie să se întoarcă la Primărie

marian Iancu

Banii primiți de la Primăria Timișoara de către FC Politehnica Timișoara a cărui patron era Marian Iancu, trebuie să se întoarcă la Primărie. Este decizia Curții de Conturi, care a ajuns la concluzia că sumele acordate clubului sportiv au fost date prin încălcarea legii.

„În urma unui control al Curții de Conturi, făcut în mod profesionist a fost sesizată instanța de judecată, care după deliberări destul de lungi a ajuns la concluzia că sumele pe care Primăria le-a dat unei firme private s-au făcut cu încălcarea legii și banii trebuie să revină la Primărie. Este vorba de câteva milioane de euro”, spune viceprimarul Traian Stoia.

Acum banii trebuie să se întoarcă la municipalitate, iar vinovații trebuie să plătească, deși încă nu s-a stabilit cu exactitate cine vor fi cei ce vor înapoia banii.

„Ideea că banii trebuie să vină înapoi. Se va stabili cine sunt vinovaţii şi ei trebuie să plătească.  Nu ştiu cum se vor recupera banii, Iancu nu are, deşi am văzut că acum a început să vină la TV . (…) Tare mă tem că avizul de legalitate nu te scuteşte de răspundere”, a mai spus Stoia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*