Ultimele stiri

CUTREMURĂTOR: Avion prăbușit în sudul Franței!

avion

Un avion aparținând companiei aeriene low-cost Greenwings, deținuți de cei de la Lufthansa, s-a prăbușit în dimineața zilei de astăzi în sudul Franței, în zona Alpilor francezi, iar toți cei 148 (deși anumite surse independente de Reuters – cei care au preluat primii știrea – au transmis alte cifre) sunt prefigurați ca fiind decedați.

Aceste fapte sunt conforme cu declarația președintelui francez Francois Hollande, ce a afirmat următoarele: „Au fost 148 de persoane la bord. Condițiile de accident, care nu au fost încă clarificate, ne conduc să credem că nu există supraviețuitori”. „Accidentul a avut loc într-o zonă înzăpezită şi greu accesibilă autovehiculelor, tocmai din aceste considerente ne este dificil în a ne pronunţa asupra acestui fapt”, a adăugat acesta. Acest grav accident aerian este primul pe tărâm francez după bine-cunoscuta tragedie, Concorde 2000, atunci când un avion Air France Flight 4590 s-a prăbuşit într-un hotel din Gonesse, mai mult de 100 de persoane încetând şi atunci din viaţă.

„În cazul în care temerile noastre sunt confirmate, aceasta este o zi neagră pentru Lufthansa. Sperăm să găsim supraviețuitori”, aceasta a fost prima declaraţie oficială a celor de la Lufthansa, prin vocea directorului executiv Carsten Spohr.

Vom reveni cu alte detalii!

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*


DespreAlexandru Boldea (35 Articole)
adfasdf444sdf