Ultimele stiri

CUTREMURĂTOR! Cum arăta tânăra ucisă de criminalul proaspăt eliberat din Penitenciarul Timișoara care a primit 4 de DA la „Românii au talent”

andrei grigoriu

Mama tinerei ucise de timișoreanul povestitor care a primit patru de DA la „Românii au talent” a povestit clipele cumplite pe care le-a trăit în anul 2003. Irma Uto a povestit pentru WowBiz că trăiește și acum în același apartament din Timișoara în care locuia și în anul 2003, când își făcea planuri cu fiica ei. Însă, într-o noapte de decembrie, toate visele ei s-au ruinat pentru că Andrei Grigoriu împreună cu un prieten i-au tăiat gâtul tinerei de 25 de ani pentru 200 de euro.

„Nu eram în camera cu televizorul când a fost difuzat momentul, așa că doar auzeam ce se spune. Când am înțeles cine este, am revenit și am privit la televizor împietrită. La final, când am auzit-o pe Mihaela Rădulescu cum i-a spus că ea i-ar fi iertat toate păcatele, iar pe dl. Bebe cum vorbea despre sufletul lui bun, am crezut că se prăbușește tavanul pe mine. Am urlat, am retrăit coșmarul din urmă cu 12 ani. Aș fi strigat să afle toată lumea cine e el și ce a făcut de fapt. El e omul care mi-a omorât fata, care mi-a distrus viața!”, a povestit mama tinerei ucise cu sânge rece de cei doi prieteni ai săi.

media_142774853566662000

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*