Ultimele stiri

CUTREMURĂTOR! Fiica lui Whitney Houston a fost DECUPLATĂ de la APARATELE care o ţineau în VIAŢĂ

fiica whitney houston

Familia fiicei cântăreţei Whitney Houston este în pragul disperării, după ce doctorii au recunoscut că nu mai pot face nimic să salveze tânăra de 21 de ani care a fost găsită fără semne vitale în cadă. Astfel, ea a fost deconenctată de la aparate.

Cu toate acestea, medicii spun că este posibil ca un pacient să supraviețuiască și fără ventilație artificială. Bobbi Kristina Brown este în stare de comă indusă de medici, din cauza leziunilor cerebrale pe care le-a suferit. Starea ei l-a afectat profund pe Bobby Brown, tatăl Kristinei, a cărei zi de naștere este chiar astăzi, potrivit The Count.

„Familia vine la spital îşi ia la revedere. Bobby plânge neîncetat. Toţi suntem în doliu”, a declarat un membru al familiei, pentru revista People.

Bobbi Kristina, fiica regretatei cântăreţe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizată de urgenţă weekendul trecut, după ce soţul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fără semne vitale în cada din baia reşedinţei lor din Roswell, un oraş din Georgia, scrie RTV.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*