Ultimele stiri

CUTREMURĂTOR Timişoreancă bătută de un hoţ, în zona Dacia. Ce i-a furat

femeie batuta

O tânără din Timişoara a trecut prin momente înfiorătoare, în urmă cu şase zile. Femeia a fost atacată de un individ, în zona Dacia, noaptea, care i-a furat poşeta în care se aflau actele şi telefoanele. Mai mult, hoţul a şi bătut-o pe timişoreancă până a rămas inconştientă.

Tânăra a depus o plângere la Poliţie, dar între timp a postat şi mai multe mesaje pe Facebook, prin intermediul cărora le transmite prietenilor săi virtuali că oferă o recomensă celui care îi va găsi actele sau telefoanele mobile furate.

„În Timişoara, zona Dacia, umblă un criminal liber. În 22 septembrie m-a atacat, mi-a furat geanta cu actele şi telefoanele, m-a bătut până am rămas inconştientă, poliţia m-a dus la spital, nu îmi amintesc figura lui, mai sunt două femei atacate înaintea mea în zona Circumvalaţiunii. Sper că se va face dreptate. (…) Criminalul din zona Dacia trebuie prins, dacă ştie cineva ce s-a întâmplat în 22 septembrie seara pe str. Stelelor, rog să anunţe poliţia, ofer recompensă, s-au furat actele, două telefoane marca Samsung S4 Active şi Samsung Galaxy Dual Core, criminalul trebuie închis, este un pericol pentru noi toţi”, a scris disperată femeia pe reţeaua de socializare.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*