Ultimele stiri

CUTREMURĂTOR! Un băiețel de 4 ani din Timiș se zbate între viață și moarte, după ce a fost bătut. Cine este agresorul

copil coma

În loc să aibă grijă de el, l-a bătut până aproape l-a omorât. Este vorba despre un băiețel de doar patru ani din localitatea timișeană Periam, care a fost bătut cu brutalitate de iubitul mamei sale.

Incidentul s-a petrecut în data de 27 august, în jurul orei 22.30, potrivit procurorilor. „Inculpatul, în timp ce se afla la domiciliul său, singur în cameră cu minorul T.M., în vârstă de 4 ani, l-a agresat fizic pe acesta, cauzându-i un traumatism cranio – cerebral care i-a pus viaţa în primejdie”, spune prim-procurorul Vasile Bâc.

Cel mai probabil, băiatul a căzut și s-a lovit de marginea patului. Potrivit medicilor, copilul are slabe șanse de supraviețuire, fiind internat la Spitalul Județean Timișoara în stare gravă, în comă de gradul patru.

Inculpatul Precup Darius Gavril este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, iar ieri a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

1 Commentariu pe CUTREMURĂTOR! Un băiețel de 4 ani din Timiș se zbate între viață și moarte, după ce a fost bătut. Cine este agresorul

  1. 27 septembrie in ce an????? Sau aveti ghicitoare pe acolo care scriu articole?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*