Ultimele stiri

Dacă au fumat etnobotanice, cei doi angajați ai Primăriei Timișoara vor fi dați afară

Primaria Timisoara

Dacă se dovedește că au consumat etnobotanice, cei doi angajați ai Direcției Fiscale din cadrul Primăriei Timișoara, trebuie să plece. O spune primarul Nicolae Robu care anunță că nu tolerează un astfel de comportament în instituția pe care o conduce.

A tot insistat ca tinerii din Timișoara să nu mai consume etnobotanice și s-a întâmplat în propria ogradă. Doi angajați de la Direcția Fiscală s-au drogat în timpul serviciului. Acum, edilul vrea să-i pună la punct și anunță că în cazul în care autoritățile dovedesc că au fumat substanțe halucinogene, vor fi dați afară.

“Ne vine să râdem mai ales că eu am insistat în repetate rânduri, văzând o atitudine nepotrivită a unor oameni. Am lansat acele mesaje să nu se cadă în această patimă. Ce s-a întâmplat în Direcția Fiscală nu poate rămâne așa. Trebuie să se întrunească Comisia de Disciplină și să se analizeze. Am transmis și o notă internă și am cerut să se sesizeze Comisia de Disciplină și Comisia Antidrog. Eu am dat personal telefon și am vorbit cu doamna directoare a Agenției și am cerut să-și intre în atribuții. Cele două persoane beneficiază de prezumția de nevinovăție, dar dacă se dovedește că au fumat etnobotanice”, a declarant primarul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*