Ultimele stiri

Dacă Timișoara nu are centură la ora actuală, asta se datorează boicotului PSD. Video din conferinta de presa

Primarul Nicolae Robu este nemultumit de promisiunile de campanie ale PSD pe tema realizarii centurii ocolitoare a Timisoarei.

Nicolae Robu intr-o postare pe Facebook:
Constat cu uimire cum PSD Timiș are tupeul să vorbească despre centura auto ocolitoare a Timișoarei, ba mai mult, să facă promisiuni că o va realiza, după ce 4 ani cât a fost la guvernare nu a făcut nimic în acest sens, ba dimpotrivă, a făcut tot ce i-a stat în putință să obstrucționeze acest proiect, în mentalitatea ca măcar acolo unde poate, să pună piedici administrației pe care o conduc! Reamintesc, centurile ocolitoare nu le fac Primăriile și nici Consiliile Județene, ci Guvernul, prin Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR).

Atașez prezentei postări, câteva documente care ilustrează demersurile mele pentru ca Centura Sud, în mod special, dar și Centura Vest / Nord-Vest și alte obiective să fie demarate de urgență de Guvern. Și vă întreb:

L-ați auzit pe dl. Grindeanu, fost ministru în Guvernul Ponta, vorbind vreodată măcar de Centură, cât a fost membru al Guvernului? Nu, evident! L-ați auzit vreodată măcar pe dl. Bârsășteanu, cât a fost deputat, vorbind de Centură? Nu, evident! Ei bine, iată-i, acum, vorbind cu nonșalanță! Mari caractere!

Dar, iată cum stau lucrurile în prezent:
1. Centura Sud este inclusă în master plan, urmare a amenințărilor mele cu un mare miting pe această temă, în pragul campaniei electorale pentru prezidențiale, în octombrie 2014. Fără finanțare, la ora actuală, în pofida demersurilor mele argumentate, demersuri prin care am cerut ca măcar fazele preliminare ale proiectului să intre la finanțare de pe acum, de fapt din 2015
2. Centura Vest / Nord-Vest este anvizajat să fie realizată deodată cu autostrada Timișoara – Belgrad, pe fonduri europene de cooperare România – Serbia. Deci, tot fără finanțare de la bugetul de stat al României la ora actuală

Concluzie:
DACĂ TIMIȘOARA NU ARE CENTURĂ LA ORA ACTUALĂ, ASTA SE DATOREAZĂ BOICOTULUI PSD, ACELUIAȘI BOICOT CARE A CREAT DOAR TIMIȘOAREI, DIN TOATĂ ȚARA, PROBLEME ÎN FINANȚAREA CANDIDATURII LA TITLUL DE CAPITALĂ EUROPEANĂ A CULTURII ȘI ÎN FINANȚAREA FOTBALULUI, BASCHETULUI, HANDBALULUI ȘI RUGBY-ULUI! CARE A ÎNTÂRZIAT ÎNCEPEREA LUCRĂRILOR LA EXTREM DE IMPORTANTELE PASAJE ”JIUL-CIRCUMVALAȚIUNII” ȘI ”POPA ȘAPCĂ”!
Iată de ce timișorenii au votat masiv anti-psd în 2014 și, fără îndoială, vor avea grijă ca și în 2016 să taxeze tot ce este de taxat!

In sprijinul celor afirmate primarul Nicolae Robu ataseaza pe pagina sa de Facebook si cateva copii dupa documente si cereri trimise guvernului Ponta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*