Ultimele stiri

Dacă treaba merge bine, în august vom avea SKATE-PARK

În trei luni, teoretic, în Parcul Central ar trebui să fie finalizat unul dintre cele mai așteptate proiecte ale iubitorilor de sporturi extreme: un skate-park omologat pentru competiții internaționale. Amplasamentul pentru realizarea obiectivului a fost predat chiar astăzi de primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Anunțat cu surle și trâmbițe încă de anul trecut, iată că proiectul de realizarea a skate-park-ului începe să prindă contur.

„De mult timp tinerii Timişoarei aşteaptă un asemenea parc. A fost nevoie de timp până când s-a întocmit studiul de fezabilitate, până când s-au parcurs etapele de licitare şi, iată, am ajuns la închierea contractului şi acum la predarea amplasamentului şi emiterea ordinului de începere a lucrărilor”, spune primarul Nicolae Robu.

Valoarea lucrărilor este de 1,7 milioane de lei, iar banii provin de la bugetul local. Lucrările vor fi efectuate de firma Karsdum, cea care se ocupă și de reabilitarea Liceului Lenau, iar termenul de finalizare este de doar trei luni.

Suprafaţa parcului este de 1.500 mp şi locaţia este platformă de beton a fostului skate-park din Parcul Central.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*