Ultimele stiri

Daily Mail: Numărul românilor fără adăpost din Londra s-a triplat

Un deputat conservator britanic cere Guvernului de la Londra să ia măsuri împotriva imigranţilor români fără adăpost. Daily Mail susține că numărul acestora s-ar fi triplat.

Numărul românilor care dorm pe străzi în cele mai luxoase zone din Londra s-a triplat de la anularea restricţiilor pe piaţa muncii, în ianuarie2014, susţine Daily Mail. Peste câteva zile, potrivit aceleași surse, este programată o reuniune pe această temă între reprezentanţi ai Consiliului municipal din capitala britanică şi oficiali ai Ministerului de Interne.

Potrivit cifrelor oficiale furnizate de Primăria Londrei şi prezentate de publicaţia Daily Mail, numărul românilor fără adăpost din centrul capitalei a crescut de la 20, în ianuarie, la 59, în mai.

Deputatul conservator Mark Field a cerut Guvernului britanic să ia măsuri urgente. „Românii au dreptul să vină în Marea Britanie, iar mulţi au venit pentru a munci şi a aduce o contribuţie. Ceea ce este inacceptabil este numărul din ce în ce mai mare al celor care dorm pe străzile capitelei; sunt necesare măsuri urgente pentru a ne asigura că sunt trimişi înapoi în România”, a declarat Mark Field, potrivit Daily Mail.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*