Ultimele stiri

Dan Diaconescu, pledoarie halucinantă la Timişoara. Spune că rezultatul alegerilor europarlamentare vor elucida cazul „Elodia”

Dan Diaconescu

Vizita lui Dan Diaconescu la Timişoara a fost o adevărată bucurie pentru susţinătorii săi, care au venit să stea lângă el chiar şi în timpul conferinţei de presă. Chiar dacă spaţiul de la sediul partidului PP-DD nu permitea accesul atâtor persoane, simpatizanţii fondatorului OTV s-au înghesuit şi au stat pe scaune, în picioare sau chiar la masa de la care scriau jurnaliştii.

Având aşa de mulţi susţinători neinvitaţi, în sală, Dan Diaconescu a ţinut un discurs pe măsură. În pledoaria sa acesta a explicat că va deveni, cu siguranţă, preşedinte şi că va ocupa această funcţie timp de 10 ani. Lupta finală se va da între el şi Victor Ponta, dar la final Dan Diaconescu se vede în fruntea României. Liderul PP-DD şi-a continuat discursul şi a comunicat că data de 25 mai va da startul unei noi revoluţii, care va începe de dimineaţă. Dan Diaconescu a anunţat că „după orele 9 se va întâmpla un lucru foarte surprinzător. PSD va pierde supremaţia. Aici, acum 25 ani a început ceea ce toţi am numit Revoluţia Română. Eu cred că, tot aici, în 25 mai, va începe o revoluţie  a voturilor, o revoluţie care va marca sfârşitul FSN şi sfârşitul PSD. FSN este cel care a omorât visele României”. Dan Diaconescu este supărat şi pe guvernanţi, pe care îi acuză că au „furat visele românilor”.

Discursul său a continuat, iar şeful PP-DD a anunţat şi ce va face după ce nu va mai fi preşedintele ţării, când se va întoarce în presă. Alături de această afirmaţie au fost şi numeroase atacuri la adresa altor politicienii precum Traian Băsescu sau Victor Ponta.

De asemenea, prins în propriul discurs, acesta a uitat să vorbească despre motivul pentru care se afla la Timişoara şi anume candidatura lui Florin Zanfir, colegul său de partid, la funcţia de deputat al Colegiului 3. Dan Diaconescu a glumit spunând că uitase că trebuie să vorbească şi despre acest lucru.

Cu toate acestea, cireaşa de pe tort a fost momentul în care Dan Diaconescu a început să vorbească despre Elodia şi modul în care alegerile europarlamentare vor dezvălui dacă aceasta mai este sau nu în viaţă.

„În 25 mai vreau să anunţ finalul cazului Elodia. Nu ştim dacă Elodia este vie sau moartă. Dacă câştigăm înseamnă că Elodia este vie şi ne-a votat. Dacă nu, şi pierdem la un vot, înseamnă că e moartă şi Dumnezeu să-o ierte”, a afirmat Dan Diaconescu.

La final, acesta a părăsit sediul PP-DD din Timişoara în uralele susţinătorilor săi, majoritatea oameni în vârstă, care l-au condus până în stradă. Cu toate acestea, înainte de a pleca, Dan Diaconescu a rostit mesajul: „Adio, Traian Băsescu, vine Dan Diaconescu”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*