Ultimele stiri

Dan Diaconu aduce veşti bune despre Piaţa Libertăţii

Piata Libertatii

Viceprimarul Dan Diaconu a vorbit, astăzi, despre problema circulaţiei greoaie din zona centrală a oraşului. Deşi recunoaşte că lucrările de aici au creat numeroase probleme, acesta aduce şi veşti bune.

„Atunci când am început un şantier de dimensiunea Centrului Istoric, astfel de probleme erau absolut inevitabile. Trebuie să începem lucrările în perimetrul de Cetate, iar problemele sunt evidente. Veştile bune sunt că în Piaţa Libertăţii cercetările arheologice s-au terminat şi ne aflăm în momentul în care toate reţelele subterane au fost finalizate şi într-un moment în care se pregăteşte solul pentru asfaltare. Asta înseamnă că în perioada următoare Piaţa Libertăţii va deveni accesibilă pentru timişoreni. Acelaşi lucru se poate spune şi despre Piaţa Sfântul Gheorghe unde începem să turnăm betonul pentru amfiteatru, un loc absolut special pentru Timişoara”, a afirmat Dan Diaconu.

Cu toate acestea, viceprimarul anunţă că în Piaţa Unirii şi pe strada Vasile Alecsandri cercetările arheologice continuă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*