Ultimele stiri

Dan Popa, copreşedinte PNL Timiş, vrea ca toţi candidaţii din partid să-i semene lui Nicolae Robu. De ce nu este mulţumit de parlamentarii din judeţ

Dan Popa, copreşedintele PNL Timiş, este încântat că Nicolae Robu şi-a asumat candidatura pentru un nou mandat de primar al Timişoarei şi are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. Mai mult, Dan Popa spune că şi-ar dori ca toţi candidaţii din partid să-i semene lui Nicolae Robu.

„Acum pregătim următoarea camppanie şi ne dorim ca viitorii candidaţi să aibă acelaşi profil ca al lui Nicolae Robu. Am vrea să avem candidaţi la alegerile locale şi parlamentare oameni cu profesiuni, care au dat ceva societăţii, încercăm să schimbăm calitatea celor care vor fi pe liste”, a explicat, vineri, Dan Popa.

Pe de altă parte, copreşedintele PNL Timiş a ţinut să precizeze că nu este prea mulţumit de activitatea parlamentarilor din judeţ. „Vrem ca la alegerile parlamentare să obţinem ceva pentru judeţul Timiş, să promovăm oameni care ştiu să răspundă cu ceva în plus celor care i-au ales. Nu sunt foarte mulţumit de parlamentarii trimişi”, a conchis Dan Popa.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*