Ultimele stiri

Daniel Funeriu: „Dacă timișorenii vor alături de criminali care doboară avioane civile, să-l voteze pe Ponta”

PMP Timiș a trecut prin momente dificile săptămâna trecută. Atunci, mai mulți membri din conducere, în frunte cu preşedintele filialei, Radu Lambrino, au trecut la PNL. În urma evenimentului de vinerea trecută, Daniel Funeriu a devenit președinte interimar  al filialei PMP până pe 9 august, când se vor organiza alegeri.

Daniel Funeriu ne-a declarat că în ceea ce privește PMP Timiș, va urma o perioadă în care „fiecare secundă contează pentru a-l avea pe Cristian Diaconescu în turul doi al alegerilor prezidențiale. Avem cel mai bun candidat, singurul care poate să îmbrace haina de președinte, de aceea trebuie să ne mobilizăm. Organizația are datoria să fie la înălțimea așteptărilor timișorenilor, ceea ce nu e ușor”.

Referitor la situația de săptămâna trecută, când mai mulți membri ai fostei conduceri au trecut la PNL, actualul președinte interimar al PMP Timiș spune că a obosit să vorbească despre politicieni: „Zestrea de voturi a PMP sunt convins că nu urmează această direcție. Am obosit să vorbesc despre politicieni și inconsecvențele lor, aș prefera să vorbesc despre soluțiile la problemele oamenilor. Iar acum situația e clară: dacă timișorenii vor alături de criminali care doboară avioane civile, să-l voteze pe Ponta. Dacă vor un președinte serios, atunci Cristian Diaconescu e soluția”.

În ceea ce privește candidatura la funcția de președinte al PMP Timiș, Daniel Funeriu a declarat  pentru Timișoara Online că nu intenționează să candideze pentru această funcție: „Nu intenționez să candidez la șefia PMP Timiș. Doresc să promovez o persoană nouă în politică, care să se implice foarte mult, zi de zi, în comunitate, să fie apropiat(ă) de oameni”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*