Ultimele stiri

Daniel Funeriu: „Întrebaţi-l pe Robu ce orgolii mai are după ce a pierdut, în modul jenant în care a pierdut, Colegiul 3”

Daniel Funeriu

Daniel Funeriu, candidat pe Colegiul 3, nu a ieşit învingător în lupta de a deveni deputat, dar este mândru de rezultatul pe care l-a obţinut. Cu un scor de aproximativ 18%, fostul ministru al Educaţiei a discutat astăzi, despre modul în care s-au descurcat celelalte partide de dreapta.

„Orice altceva, decât constatarea rece a acestor rezultate, sunt scuzele penibile ale unor oameni care nu au făcut altceva decât să îl vampirizeze pe Traian Băsescu. Eşecul individual al tuturor partidelor de dreapta şi orice explicaţie a acestui eşec, nu este altceva decât o scuza penibilă”, a afirmat Daniel Funeriu.

În ceea ce priveşte unificarea dreptei, Daniel Funeriu este destul de supărat pe reprezentanţii partidelor de dreapta de la nivel local, pentru că, spune el, nu au acceptat o alianţă înainte de alegeri. Dacă s-ar fi aliat, Daniel Funeriu crede că, acum, Colegiul 3 ar fi fost al dreptei. Mai mult, fostul ministru crede că Nicolae Robu nu mai poate avea „orgolii” după acest ultim eşec.

„Întrebaţi-l pe Robu ce orgolii mai are după ce a pierdut, în modul jenant în care a pierdut, Colegiul 3. Trebuie să ne aliem în jurul unor oameni puternici, că nu te poţi alia cu loseri. Eu i-am spus domnului Robu înainte de campanie un lucru. M-am întâlnit cu Robu, Ungureanu, Pavelescu şi alţii. Am spus, hai să avem o candidatură unică pentru a putea spune: „Azi în Timişoara, mâine în toată ţara”! M-am rugat de ei să avem o candidatură unică”, a mai spus acesta, afirmând că Nicolae Robu l-a refuzat chiar cu două ore înainte ca el să îşi depună candidatura ca membru al PMP.

Desigur, Daniel Funeriu a vorbit şi despre eşecul PMP, pe care nu şi-l asumă. De vină spune el, sunt: „cei de pe afiş”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*