Ultimele stiri

Daniel Funeriu: „La nivelul la care se află domnul Nicolae Robu, nu-ţi poţi permite să fii naiv”. Ce promisiune incredibilă le face timişorenilor

Daniel Funeriu, candidatul pe Colegiul 3 al PMP, este supărat pe Nicolae Robu pentru că, spune acesta, edilul a indus în eroare cetăţenii atunci când, în urmă cu doi ani, i-a încurajat să voteze cu PSD.

Făcând referire la alianţa USL, candidatul PMP a declarat că primarul Timişoarei a făcut o greşeală atunci când a acceptat să facă parte din această coaliţie şi că acesta a garantat pentru „niște mincinoși, ceea ce arată că fie a făcut-o voit, ceea ce e foarte grav, fie a fost naiv, ceea ce, de asemenea, este foarte grav, pentru că la nivelul la care se află domnul Nicolae Robu, nu-ți poți permite să fii naiv”.

Deşi este supărat pe primar, Daniel Funeriu s-a concentrat şi asupra propriei campanii electorale şi a ţinut să le facă timişorenilor o promisiune incredibilă. Fostul ministru al Educaţiei spune că, dacă va câştiga „încrederea” timişorenilor, va „demola” mafia din Timişoara, începând cu mafia imobiliară.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*