Ultimele stiri

Daniel Funeriu: „Sunt convins că vom convinge din ce în ce mai mulți oameni de justețea demersului nostru”

După ce în urmă cu câteva zile mai mulți membri din conducere, în frunte cu preşedintele filialei, Radu Lambrino, au trecut la PNL, Daniel Funeriu a devenit președinte interimar  al filialei PMP până pe 9 august, când se vor organiza alegeri.

Actualul președinte interimar al PMP Timiș a precizat pe un site de socializare că este convins „că vom avansa și că vom convinge din ce în ce mai mulți oameni de justețea demersului nostru”.

„Timișul și Timișoara sunt zone aparte care au nevoie de un discurs public civilizat și de acțiuni concrete, aproape de oameni. Așa am luat aproape 20% la alegerile din colegiul 3. Din păcate nu am găsit cea mai bună atmosferă în organizație. Oameni de mare valoare vor o organizație frumoasă, centrată pe o construcție politică sănătoasă. Nu scandaluri”, spune Daniel Funeriu.

În ceea ce privește filiala PMP Timiș, Funeriu informează că în perioada următoare aceasta se va concentra pe „întărirea structurilor în teritoriu cu oameni care se bucură de încredere în comunitățile lor, primenirea organizaților existente, astfel încât în filială să se instaureze încrederea între membri, pregătirea campaniei pentru alegerile prezidențiale și pregătirea alegerilor interne.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*