Ultimele stiri

Daniela Gyorfi, Corina și Mossano cântă la Zilele Orașului Sânnicolau Mare. Care este programul evenimentului

daniela gyorfi

Primăria Sânnicolau Mare organizează în perioada 5 – 7 septembrie, Zilele Orașului, eveniment în cadrul căruia va fi lansată campania „Sânnicolau Mare, oraș european”.

Programul artistic al celor trei zile a fost gândit pentru a mulțumi toate gusturile, de la iubitorii de muzică populară până la tinerii doritori să vadă pe scenă artiști de talie internațională. Vineri, 5 septembrie, va fi o zi dedicată folclorului cu Doru Țăranu, care vine însoțit de soliștii Anca Panțîru, Otilia Duma și binecunosutul solist Puiu Codreanu.

Sâmbătă, 6 septembrie, tinerii se vor bucura de prezența artiștilor Ami, Mossano, Liviu Hodor și Mona, iar nu în ultimul rând, Corina, una dintre cele mai căutate artiste de pe piața muzicală, va ridica la dans publicul de pe Teatrul de Vară. Tot sâmbătă, Primăria a pregătit un impresionant foc de artificii așteptat de toți sânmiclăușenii, de la cel mai mic la cel mai mare.

Cea de-a treia zi a evenimentului va aduce în fața publicului cei mai talentați artiști amatori din Sânnicoalu, în cadrul unui program artistic denumit „Sânmiclăușenii au talent”. Spectacolul din seara de duminică va fi întregit de mai multe ansambluri folclorice, românești, maghiare și germane, iar după recitalurile formațiilor ApocalipS, Bios, D-cent și Ricardo Caria, artista Daniela Gyorfi va încheia o zi incendiară.

Zilele Orașului Sânnicolau Mare încep vineri, 5 septembrie, de la ora 20:30, continuă sâmbătă de la aceeași oră și duminică de la ora 19:00, pe scena Teatrului de Vară, intrarea fiind liberă. Agenda evenimentului mai cuprinde o competiție de șah, un concurs de pescuit pentru copii, un turneu de handbal old boys și un meci de fotbal, alături de dezvelirea bustului dr. Nestor Oprean și Ruga Bisericii Ortodoxe Române.â

Nu în ultimul rând, mâine este aștept să participe la sărbătoarea din Sânnicolau Mare și președintele României, Traian Băsescu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*