Ultimele stiri

„Dansul dragostei”, dansat în centrul Timişoare de zeci de oameni FOTO

dans timisoara

Un nou flashmob de dans a avut loc, astăzi, în Piaţa Operei din Timişoara. Zeci de dansatori s-au adunat în centrul oraşului pentru a interpreta cu entuziasm o coregrafie de Zouk brazilian pe melodia “Temperatura”. Aceeași coregrafie s-a dansat, astăzi, în peste 150 de orașe din întreaga lume.

„În cadrul acestui eveniment s-a dansat în acelaşi timp în peste 138 de ţări din întreaga lume. Dansul a fost Zouk, „dansul dragostei”, este un dans care a apărut în anii ’90 în Brazilia, în Rio de Janeiro, şi se extinde cu foarte mare rapiditate în întreaga lume. Am fost aproximativ 15 perechi astăzi, vrem să promovăm acest dans şi în fiecare an cu ocazia Zilei Păcii organizăm acest eveniment”, a precizat Andreas Stuhlmuller, organizatorul flashmob-ului de dans.

Zouk-ul Brazilian este un dans relativ nou, care a apărut la mijlocul anilor 90, în Rio de Janeiro. Este supranumit “dansul dragostei”. Este un dans de cuplu și se dansează pe o mare varietate de muzica, incluzând Zouk, Hip Hop, R&B, Pop, Dubstep, de oameni din întreaga lume, de toate vârstele.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*