Ultimele stiri

Dascălii din județul Timiș își dau întâlnire la Universitatea de Vest. Ce vor discuta

universitatea de vest

Mai mult de 2000 de profesori din Timiș se reunesc la Universitatea de Vest din Timișoara, la sfârșitul acestei săptămâni, când are loc Consfătuirea cadrelor didactice 2014.

Evenimentul reunește cadre didactice de toate specializările din județul Timiș, care vor discuta despre cum pot să se perfecționeze, examenele naționale, planuri de învățământ, strategii didactice. Se vor efectua și analize pe specialități aferente anului școlar trecut, cu scopul de a îmbunătăți activitatea cu partenerii educaționali: elevi, părinți, comunitate.

La discuțiile cadrelor didactice își vor aduce contribuția și reprezentanții Universității, prin participarea decanilor, directorilor de departament și a profesorilor universitari de diferite specialități. Aceștia vor colabora cu partenerii lor din preuniversitar pentru a identifica soluții la provocările sistemului de învățământ.

Dincolo de resursele umane implicate, Universitatea de Vest din Timișoara asigură, de asemenea, spațiile necesare și logistica desfășurării evenimentului. Astfel, UVT pune la dispoziția profesorilor 16 amfiteatre și 35 de săli pentru desfășurarea activităților.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*