Ultimele stiri

Datoriile i-ar putea scoate din sediu! PDL Timiș, în prag de colaps?

PDL

PDL Timiș se cutremură! Datoriile sunt cele care au stârnit animozități în interiorul formațiunii, care este pe punctul de a-și pierde sediul din cauza banilor pe care îi are de plătit.

Totul a pornit din campania electorală din 2012 și de la cea pentru europarlamentare. Atunci, printre altele, a fost deschis un subcont la filiala partidului pentru actualul deputat, Alin Popoviciu. Acesta a încheiat un contract de consultanță și strategie de campanie electorală cu o echipa TwoMedia din Timișoara, patronată de Ovidiu Vărădeanu și Tudor Fluieraș, pe suma de aproximativ 10.000 de euro, care nu a fost plătită nici până în prezent. Partea interesantă e că penalizările au ajuns să fie de trei ori mai mari decât suma respectivă, iar firma care s-a ocupat de imaginea lui Alin Popoviciu a intentat un proces împotriva PDL Timiș pentru a-și recupera banii.

Cum partidul nu dispune de banii necesari, este în pericol de a-și pierde sediul de pe Mărășești, vizavi de Parcul Botanic.

În instanță formațiunea va fi reprezentată de avocatul Cosmin Tabără, fiul lui Valeriu Tabără, fost ministru PDL al agriculturii.

Surse TimișoaraOnline susțin că președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, le-a cerut socoteală membrilor formațiunii, într-una din ședințele PDL Timiș, cu privire la datoriile existente din campania lui Alin Popoviciu. În acest context, liderul a propus ca mobilierul vechi din sediul partidului să fie scos la vânzare pe OLX. În plus, la vânzare ar urma să fie scose, la propunerea lui Constantin Ostaficiuc, și cinci mașini ale partidului.

Totuși, acestea nu ar fi singurele datorii pe care formațiunea le are, mai susțin sursele TimișoaraOnline. Formațiunea mai este amenințată cu instanța și de companiile de telefonie Vodefone și Romtelecom, pentru datorii care însumează aproximativ 50.000 de lei.

Deși acum câteva săptămâni, liderul PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, spunea că datoriile partidului nu sunt mari și că vor fi achitate până la fuziunea cu PNL, se pare că banii pe care formațiunea îi datorează nu sunt atât de puțini. Totuși, cum procesul de fuziune s-a amânat până în ianuarie 2015, ar putea fi o șansă ca datoriile să fie șterse până atunci.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*