Ultimele stiri

De 1 Iunie, la Fundaţia de Abilitare „Speranţa”, visele copiilor cu nevoi speciale devin realitate

1 iunie

Fiecare copil se visează super-erou cu puteri magice, Făt – Frumos neȋnfricat sau diafană prinţesă de basm. De 1 Iunie, Fundaţia de Abilitare „Speranţa” le transformă visele ȋn realitate.

Seria de evenimente dedicate copiilor continuă la Fundaţia de Abilitare „Speranţa”. De ziua lor, micuţii cu nevoi speciale vor intra ȋntr-o lume magică, special creată pentru ei. Vor avea ocazia de a-și trăi visul, costumaţi ȋn personaje de poveste, ȋn cadrul unui eveniment dedicat celei mai frumoase vârste.

„Carnavalul Copiilor” va avea loc vineri, 30 mai, ȋntre 15.00 – 17.30, la sediul Fundaţiei de Abilitare „Speranţa” din strada Aurel Popovici nr. 17, Timișoara.

“O astfel de ocazie nu poate trece neobservată, așa ȋncât ne-am pregătit cum se cuvine. Distracţia este asigurată: vom avea muzică, dans, jocuri, jucării și eroi de basm. Gazde vor fi celebrii Minnie și Mickey Mouse, care vor avea grijă să nu lipsească bucuria și antrenul. Ȋn pauze, cei mici și părinţii lor se vor putea delecta cu suc și bunătăţi atent pregătite chiar de părinţi”, transmit reprezentanții Fundației de Abilitare “Speranța”.

Fundaţia de Abilitare „Speranţa” este organizaţie neguvernamentală cu 22 de ani de activitate în sprijinul copiilor cu nevoi speciale şi al familiilor acestora, având ca misiune includerea acestor copii ȋn școli și grădiniţe obișnuite, precum și schimbarea mentalităţii și atitudinii faţă de ei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*