Ultimele stiri

De beat ce era și “din prostie”, un oltean a aruncat un ghiveci cu flori în Bega

Pe principiul “prostia se plătește”, un oltean s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei pentru că a aruncat un ghiveci de pe Podul Michelangelo în Bega. Asta se întâmpla la doar câteva minute după ce tânărul mai fusese sancționat de un polițist local pentru că și-a făcut nevoile fiziologice în parcul de pe str. Traian Grozăvescu.

Polițistul local care își executa serviciul de patrulare în zona Michelangelo, când în apropierea Parcului Copiilor ”Ion Creangă”, în plin miez de noapte, a observat cum un tânăr a aruncat peste pod un ghiveci cu flori din cele amplasate pe suport metalic. Băiatul este din Gorj, are 21 de ani, iar în momentul în care a fost prins era beat criță.

Acesta a declarat că a băut mai multe beri cu un prieten și  ”din prostie”  a aruncat ghiveciul peste balustradă. Pentru fapta sa, tânărul a fost sancționat cu 2000 lei pentru distrugerea materialului dendrofloricol. De asemenea, a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Cu puțin timp înainte de a ajunge în zona Podului Michelangelo, tânărul mai fusese sancționat de un alt polițist local pentru că și-a făcut nevoile fiziologice în parcul de pe str. Traian Grozăvescu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*