Ultimele stiri

De ce avem nevoie de Centura Sud a Timișoarei? Ne arată Robu!

autostrada

Un obiectiv pe care timișorenii îl văd indispensabil, dar pe care Guvernul nu dă doi bani, intră iar în prim-plan. Vorbim despre Centura Sud a Timișoariei, obiectiv ce nu se regăsește în Master-Planul pentru transporturi pe următorii 16 ani. După ce a strâns semnături care să însoțească un memoriu adresat premierului Victor Ponta, primarul Nicolae Robu arată și cu imagini de ce orașul de pe Bega are nevoie de Centura Sud.

“1. NOI, TIMIȘORENII, PRETINDEM CĂ TIMIȘOARA ARE NEVOIE STRINGENTĂ DE CENTURĂ OCOLITOARE! ŞI NU NE VOM LĂSA PÂNĂ NU O VOM AVEA!

2. GUVERNUL PONTA CONSIDERĂ CĂ EA NU SE JUSTIFICA!

3. Pentru cei care încă mai au dubii cine are dreptate şi cine nu: vizualizaţi, vă rog, filmuleţul ataşat, care surprinde, cu titlu de exemplu, ce se întâmplă zi de zi, în absenţa Centurii Sud, pe Bd. Liviu Rebreanu din Timişoara!

4. Dacă susţineţi pledoaria mea pt. centură, transmisă Prim Ministrului Victor Ponta, clicuiţi Like. Dacă nu o susţineţi, postaţi textul „SUNT DE PARTEA GUVERNULUI, CONSIDER CĂ N-AVEM NEVOIE DE CENTURĂ!”, a scris primarul Nicolae Robu în postarea ce însoțește clipul, pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*