Ultimele stiri

De ce crede inspectorul şcolar general Petroman că elevii din Timişoara nu pot face doar ore de dimineaţă

“Sunt doar nişte iluzii pe care le urmărim” – aceasta este concluzia la care a ajuns Cornel Petroman, inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, în privinţa mutării tuturor orelor doar de dimineaţă, la Timişoara.

Reprezentantul Inspectoratului Şcolar Timiş consideră că nu există, în prezent, nicio soluţie prin care elevii să scape de cursurile de după-masa. Asta deşi cei din conducerea municipalităţii se bat cu cărămida în piept că vor încerca să găsească noi locaţii care să poată fi transformate în săli de clasă.

“No ne străduim să mutăm toate orele doar de dimineaţă, dare u nu cred că se poate. Cine crede că se poate face lucrul acesta, să vină cu soluţia, noi încă nu am gasit-o. Nu poţi să comasezi şcoli sau să le muţi dintr-o parte într-alta înainte de a te consulta cu profesorii şi părinţii elevilor. De exemplu, ştiu sigur că la Liceul Pedagogic nu se pot face ore doar de dimineaţă, doar dacă ne dau înapoi Casa Cununiilor şi facem ore acolo”, a explicat ironic Cornel Petroman.

În prezent, mi de elevi din Timişoara merg la şcoală după ora 12.00. Cert este că din anul şcolar următor doar copiii care învaţă la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” vor reuşi să facă ore doar de dimineaţa, după ce Primăria Timişoara a amenajat mai multe săli de clasă într-o clădire alată în vecinătatea şcolii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*