Ultimele stiri

De ce nu vor mai ajunge, temporar, tramvaiele 1 și 8 până la Gara de Nord din Timișoara

tramvvai timisoara

Vești proaste pentru timișorenii care se gândesc să ajungă în zona Gării de Nord cu tramvaiul! RATT anunță că începând de miercuri, 26 martie, de la ora 09.00, pentru două zile, traseul liniilor 1 și 8 tramvaie va fi deviat din Piața Mocioni până în Dâmbovița. Astfel, cele două tramvaie nu vor mai ajunge la Gara de Nord pentru că se realizează lucrări la macazul din zonă. Până la Bulevardul Dâmboviţa şi retur tramvaiele 1 şi 8 vor opri în toate staţiile de pe traseu.

Pentru a asigura legătura dintre Piaţa Mocioni şi Gara de Nord, RATT transmite că se va introduce un autobuz care va circula pe următorul traseu: Piaţa Mocioni, Bulevardul 16 Decembrie 1989, Bulevardul General Ion Dragalina, Strada Gării şi retur.

Autobuzul va opri în următoarele staţii: P-ţa Al. Mocioni (în staţia liniilor 33, 33b, E7, 32 în sensul spre Calea Şagului), Regele Carol I (înainte de intersecţia bv. General Dragalina cu bv. Regele Carol I, în drept cu intrarea la Liceul Tehnic de Vest), Gara de Nord (în staţia Expresului 3), Regele Carol I (după intersecţia bv. General Dragalina cu bv. Regele Carol  I, în dreptul şcolii), Brâncoveanu (în staţia liniilor 33, 33b, E7, 32 sensul spre Piaţa Mocioni). Autobuzul va circula la interval de 20 de minute.

Devierea este valabilă până vineri 28 martie, când liniile 1 şi 8 tramvaie îşi reiau traseul până la Gara de Nord. Abonamentele de o linie pentru tramvaiul 1 şi 8 sunt valabile şi pe autobuzul care circulă între Piaţa Mocioni şi Gara de Nord doar în zilele de 26 şi 27 martie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*