Ultimele stiri

De la 1 iulie, polițiștii locali din Timișoara primesc bani pentru hrană. Ce au decis consilierii locali

politist local

Polițiștii locali din Timișoara, în rând cu cu cei din alte localități din România. Asta după ce consilierii locali au fost de acord, astăzi, cu alocarea unei norme de hrană în fiecare lună. Vorbim de suma de 700 de lei pe care o vor primi în plus la salariu chiar din luna iulie.

Astăzi, în ședința de plen, primarul Nicolae Robu s-a împotrivit alocării acestei norme de hrană, însă majoritatea aleșilor locali au fost de acord cu această propunere.

„Sunt împotriva acestui principiu, numai că nu am fost mandatat de legiuitor cu decizia în această privinţă, decizia o ia consiliul local. Din păcate, aşa s-a legiferat încât nici măcar nu ai posibilitatea să plăteşti o indemnizaţie parţială, eşti obligat să plăteşti suma în integralitatea ei, 24 de lei pe zi, nu poţi plăti nici câteva zile pe săptămână, trebuie în fiecare zi. Trebuie să ai la dispoziţie 720 de lei per cap de poliţist, şi dacă stă în birou. Suma este 2,6 milioane lei, atâta este prevăzut în buget”, a explicat, astăzi, în plen, Nicolae Robu.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*