Ultimele stiri

De la bal, la spital. Scandal de proporții în Complexul Studențesc

Un scandal de proporții a izbucnit sâmbătă seara, în Complecul Studențesc! Trei polițiști și doi jandarmi au ajuns la spital după ce au intervenit pentru a opri petrecerea dată de o familie din Timișoara în cinstea zilei de naștere a unei micuțe de 3 ani.

Zicala de la bal, la spital se potrivește de minune unei familii din Timișoara care sâmbătă seara a aniversat ziua unei fetițe de trei ani. Petrecerea a avut loc într-un apartament de pe strada Miorița, din Complexul Studențesc și a deranjat destul de tare un vecin care a sunat la poliție și i-a reclamat pe oameni pentru că aveau muzica dată prea tare.

Când oamenii legii au ajuns acolo, petrecăreții au sărit la bătaie așa că polițiștii au chemat întăriri. În urma încăierării patru polițiști și doi jandarmi au fost transportați la Spitalul Județean Timișoara. Pe lângă aceștia, au mai ajuns la spital pentru îngrijiri medicale și tatăl fetiței și fratele acestuia.

Ulterior, mai multe persoane au fost duse la  Secția 2 Poliție pentru audieri.

1 Commentariu pe De la bal, la spital. Scandal de proporții în Complexul Studențesc

  1. Olteni . Olteni . Olteni cu comportament spurcat care au invadat Banatul , de la Orsova si pana la Arad. Aceste specimene ordinare nu sunt reprezentative pentru oltenii obisnuiti.Ce crezi ca pot avea in cap aceste persoane care ataca violent( cu lanturi !!!!!!!!!! ) niste politai, ce vin la o sesizare normala a unor vecini normali , ca ulterior sa se autovictimizeze.Aceste specimene ordinare au un adapost adecvat lor : la puscarie. Filozoafele din reportajul filmat , ar face bine sa expuna adevarul. Curios cum de nu au venit la usa acestor tembeli pentru a-i felicita: vecinii, neamurile din tot Banatul, colegii de serviciu, cei de la salubritate etc. Au venit politisti CHEMATI de OAMENI NORMALI pentru a-i tempera pe acesti cretini violenti zburdalnici. Nimeni nu si-ar dori o intalnire pe cai laturalnice cu acesti dobitoci , care culmea sunt aparati ei si violenta lor de niste netrebuite care au statutul nemeritat de mame,matuse,verisoare sau chiar josnicul amintit bunic. Ce educatie poti oferi TU urmasilor, nenorocitule !

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*