Ultimele stiri

DE NECREZUT! Doi angajați ai Primăriei Timișoara, duși la spital după ce ar fi fumat etnobotanice în timpul serviciului

Primaria Timisoara

Caz incredibil la Primăria Timișoara! O ambulanță a intervenit la sediul Direcției Fiscale pentru a oferi îngrijiri medicale pentru doi angajați ce ar fi fumat etnobotanice în timpul serviciului.

Ambulanța a fost chemată după ce unei femei de 33 de ani i s-a făcut rău. După ce au consultat-o, medicii au constatat că tânăra consumase substanțe interzise. Nu era singura care nu se simțea bine, însă. Un alt coleg, vizibil distrat a fost consultat și el de medici, care au dat același verdict.

„Ajunsi la fata locului, am gasit doi tineri in stare lipotimica, necooperanti, post-consum de etnobotanice. Ni s-a spus ca au gasit etnobotanicele la un coleg, intr-un pachet de pe birou. Colegul a iesit afara din birou si ei au luat o tigara si s-au apucat sa fumeze”, a declarat Ramona Martinescu, Asistenta SAJ Timiș pentru ProTV.

La o zi după incident, atât tânăra care a avut nevoie de intervenția medicilor, cât și colegul ei, au negat ca ar fi consumat etnobotanice.

Când a auzit ce s-a întâmplat în instituție, primarul municipiului Timișoara a luat foc.”Comisia de Disciplina analizeaza faptele si prezinta un raport si in functie de ce concluzii apar in acel raport, se vor lua masuri, daca va fi cazul”, a spus edilul pentru aceeași sursă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*