Ultimele stiri

De toată JENA! Liderul clanului Cârpaci scapă cu 5000 de euro în procesul în care și-a terorizat vecinii

Clanul Cârpaci primește prima lovitură…pe hârtie. Liderul clanului, Trifu Cârpaci, a fost condamnat la închisoare pentru că şi-a terorizat vecinii pentru a-i determina să-i vândă locuinţele. Pedeapsa este, totuși, cu susendare, așa că interlopul nu va sta după gratii. Acesta este obligat de instanță să plătească niște daune de toată jena victimelor sale.

Liderul clanului de interlopi ce a pus stăpânire pe clădirile istorice din centrul Timișoarei, Trifu Cârpaci, a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare şi plata unor daune morale de 5.000 de euro celor patru familii pe care le-a terorizat ani la rând pentru a le determina să-i vândă mai multe locuințe.

Vă reamintim că, începând cu anul 2007,  bărbatul ar fi exercitat acte de ameninţare faţă de patru persoane care locuiau în imobilul unde acesta deţinea mai multe apartamente, în scopul de a le determina să-şi vândă locuinţele, pentru ca ulterior acesta să devină proprietarul întregului imobil. În momentul în care bărbatul s-a mutat în imobil, i-ar fi contactat pe ceilalţi locatari şi le-ar fi solicitat să-i vândă apartamentele la preţuri subevaluate faţă de preţul pieţei. Ulterior, când locatarii au refuzat, acesta ar fi trecut la acte de intimidare a acestora, prin provocarea, în repetate rânduri, de inundaţii în apartamentele respective, ameninţări cu acte de violenţă şi proferarea de expresii jignitoare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*