Ultimele stiri

De Ziua Copilului, persoanele private de libertate promit spectacole, competiții sportive și acte de caritate

Nicio sărbătoare importantă nu trece neobservată la Penitenciarul Timişoara! Și în acest an, Ziua Internaţională a Copilului a reprezentat un prilej de bucurie pentru membri comunităţii persoanelor private de libertate care au fost implicate și în desfășurarea altor activități decât cele uzuale.

Astfel, în zilele ce urmează deținuții vor încânta copiii cu o serie de evenimente precum: spectacole, competiții sportive sau acte de caritate. De asemenea, persoanele aflate în detenţie vor avea oportunitatea de a-şi  întâlni copiii, prin intermediul activităţilor desfăşurate atât în interiorul cât şi în exteriorul locului de deţinere.

Evenimentele vor avea loc după cum urmează:

► 27.05.2014- Vizionarea unei piese la Teatrul Maghiar de Stat și oferirea de cadouri din partea deţinuţilor şi a colaboratorilor externi unor copii aflaţi în dificultate;

► 28.05.2014, 30.05.2014- Organizarea unor competiţii sportive-fotbal cu elevii de la Liceul Sportiv Banatul Timişoara şi cu minorii aflaţi în custodia Centrului Educativ Buziaş;

►29.05.2014- Susţinerea unui spectacol în comunitate cu formaţia de muzică a penitenciarului;

► 31.05.2014, 02.06.2014- Organizarea a  două întâlniri  între deţinuţii şi copiii acestora, o întâlnire în cadrul Proiectului O zi cu tata şi o întâlnire organizată în vederea realizării de desene cu tema Copilăria, inima tuturor vârstelor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*