Ultimele stiri

Dealerii auto se pot înscrie şi luni în Programul Rabla

rabla

Sesiunea de depunere şi validare a dosarelor dealerilor auto pentru înscrierea în programul Rabla se prelungește până luni. Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) anunţă că deși depunerea dosarelor trebuia se încheie vineri, aceasta se prelungeşte până luni.

Condiţiile de participare la programul Rabla 2014, precum şi documentele pe care trebuie să le depună producătorii sau dealerii auto pot fi găsite în Ghidul de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional, publicat pe site-ul AFM.

Lista producătorilor, importatorilor de autoturisme şi distribuitorilor autorizaţi să participe în anul 2014 la programul Rabla, precum şi cea a colectorilor autorizaţi să preia maşinile uzate, va fi publicată pe site-ul AFM.

Preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearâp, a dispus alocarea unui număr de 17.000 de tichete pentru persoane fizice şi 3.000 de tichete pentru persoane juridice şi instituţii publice. Tichetele vor fi alocate electronic, în sistemul informatic gestionat de AFM, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*