Ultimele stiri

Decizie BOMBĂ a Tribunalului Timiș! Titu Bojin scapă de controlul judiciar

Tribunalul Timiș i-a dat câștig de cauză președintelui Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin în urma contestației privind controlul judiciar sub care se afla. Magistrații au decis vineri ca social-democratul să fie cercetat în stare de libertate în dosarul în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu.

„În baza art.213 alin.6 C.p.p. raportat la art.212 alin.3 C.p.p. admite plângerea formulată de inculpatul B.T.. Revocă măsura preventivă a controlului judiciar dispusă față de inculpatul B.T. prin ordonanța nr.139/P/2014 din data de 11.12.2014 a DNA – Secția de Combatere a Corupției”, explică instanța de judecată.

Practic, Tribunalul Timiș a admis astăzi contestația depusă de Bojin, așa că, președintele CJT scapă de toate interdicțiile pe care le prevedea controlul judiciar, acum fiind cercetat în stare de libertate. Totuși, DNA poate contesta deciza.

Vă reamintim că Titu Bojin este acuzat de instigare la abuz în serviciu. Mai exact, acesta este suspectat că, folosindu-se de funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, ar fi dat fonduri către mai multe primării din județ pentru finanțarea unor contracte pe care edilii le aveau cu o firmă deținută de un apropiat al său. Vorbim de același dosar în care fostul consilier județean Marcel Mihoc este arestat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*