Ultimele stiri

Declaratia lui Nicolae Robu dupa numirea sa in functia de președinte unic al PNL Timiș

nicolae robu dan popa

Numirea mea în funcția de președinte unic al PNL Timiș reprezintă, fără îndoială, în primul rând, consecința aprecierii de care s-a dovedit că mă bucur din partea cetățenilor Timișoarei, prin numărul mare de voturi obținute în recentele alegeri – să nu uităm: după numărul de voturi, m-am situat, în PNL, pe locul 3 pe țară, devansat doar de colegii Emil Boc și Ilie Bolojan -, cu toată vitregia condițiilor în care am candidat -absenteism, etc.-, dar și aprecierii din partea timișenilor din orașele și comunele județului, care și-au arătat sentimentele în contactele directe cu mine din campania electorală și, bineînțeles, aprecierii din partea colegilor din filială și a celor din Biroul Politic Național, inclusiv a celor doi copreședinți naționali.
Toți cei care mă cunosc știu că eu sunt un om de echipă, un om neconflictual, străin de ceea ce se cheamă ranchiună, un om deschis spre oricine, pozitiv prin natura mea, corect și cinstit, dedicat interesului public, loial 100% PNL. Consecvent cu acest portret îmi voi exercita funcția de președinte unic al Filialei Timiș a PNL! O voi face în echipă cu colegul și prietenul meu Dan Popa, primvicepreşedinte coordonator, cu care am colaborat excelent și până acum, cu colegii primari, cu ceilalți colegi, cu funcții în partid sau simpli membri. Țin să o spun și cu acest prilej: voi pune mare bază pe tineri, așa cum am făcut-o și până acum! Nu numai la muncă, dar și la promovări! Unul din primele lucruri pe care le voi face va fi declanșarea unei ample campanii de revigorare a organizațiilor de tineret, în tot județul.
În încheiere, mai adaug ceva ce desigur că nu va surprinde pe nimeni, venind de la mine:  egalitatea de șansă și de tratament și prevalența meritelor și merituoșilor vor fi valori fundamentale ale vieții interne a partidului! Ca și transparența, onoarea, asumarea, inițiativa și spiritul critic! Ca și UNITATEA,   unitatea în diversitate, evident!

Nicolae Robu
Preşedintele PNL Timiş
Primarul Timişoarei

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*