Ultimele stiri

Declaraţii ULUITOARE. Cum încearcă EXTRATEREŞTRI să IA LEGĂTURA cu noi

extraterestrii

Astronomii au recepţionat de curând semnale din afara galaxiei. Foarte scurte, dar extrem de intense, undele radio provenite din afara Căii Lactee indică faptul că civilizaţii extraterestre încearcă să ia legătură cu noi, explică oamenii de ştiinţă.

În martie anul acesta, astronomii de la observatorul spaţial din Aresibo, Puerto Rico, au primit şi măsurat un semnal de unde radio despre care spun că provine din spaţiul extraterestru.

„Probabil nu vom putea să decodăm acest sunet. Ştim că sunt acolo, că există ceva dincolo de galaxie, dar nu ştim prea multe despre această civilizaţie. Abia învăţăm cum să facem asta şi nu ştim cum va evolua. Trebuie să fim precauţi”, a declarat astronomul DAN WERTHEIMER.

Oamenii de ştiinţă au calculat că în fiecare minut ar putea ajunge pe pământ cam şapte astfel de semnale. Astfel de semnale au fost înregistrate pentru prima dată în 2011 la radiotelescopul de 64 de metri din Parkes, Australia.

În urmă cu doi ani, uriaşul telescop Aresibo din Puerto Rico a mai recepţionat câteva unde radio, despre care astronomii spun că vin din afara Căii Lactee, confirmând semnalele primite în 2011, scrie RTV.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*