Ultimele stiri

Defilare de ambarcaţiuni, spectacol cu foc şi concerte în prima zi a Festivalului Bega Bulevard. Ce anunţ a făcut primarul Robu FOTO

festivalul bega bulevard

Prima zi a Festivalului Bega Bulevard a debutat, astăzi, cu succes. Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc la ora 18.00, pe pontonul din faţa restaurantului Flora, la acţiune fiind prezenţi şi primarul Nicolae Robu şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin.

Primarul Timişoarei a făcut două anunţuri importante. Astfel, edilul-şef i-a informat pe cei prezenţi că anul viitor, la următoarea ediţie a festivalului, timişoreni se vor putea plimba cu vaporetto pe Bega, plus că va fi realizată şi fântâna cu jocuri de lumini şi muzică de două milioane de euro.

„La anul vom avea în această zonă un minunat sistem de fântâni muzicale unic prin faptul că el va fi pe o apă curgătoare, nu cum sunt cele existente în lume la ora actuală, sistem care ne va delecta cu spectacole rarisime de muzică, jocuri de apă şi lumini în sincron. Totul fără afectarea navigabilităţii canalului şi fără afectarea practicării pe el a sporturilor nautice”, a declarat Nicolae Robu.

După discursurile susţinute, participanţii au putut urmări o defilare de ambarcaţiuni pe Bega, iar pe seară au avut parte de concerte şi de un spectacol cu foc.

Vă reamintim că Primăria Timişoara organizează, în perioada 04 – 06 septembrie, a opta ediţie a festivalului „Bega Bulevard”, între Podul Mitropolit Şaguna (Tinereţii) şi Podul Traian.

Programul evenimentului poate fi consultat AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*