Ultimele stiri

Delia, Corina, Loredana și Horia Brenciu cântă în centrul Timișoarei. Ce eveniment inedit are loc

Un nou spectacol organizat în centrul Timișoarei. Profi s-a decis să sărbătorească în Piața Operei deschiderea magazinului cu numărul 300, și tocmai de aceea vrea să le ofere timișorenilor un spectacol pe cinste.

Prin urmare, între 29 și 31 mai, timișorenii sunt așteptați în centrul orașului pentru a deschide porțile celui mai nou „oraș” de pe harta României, Orașul Profi.

Locuitorii din județul Timiș sunt așteptați să se distreze la concerte cu cei mai tari artiști. Astfel, Delia, Corina, Loredana, Horia Brenciu, Phasser, Dessant, Elan și Anastasia vor urca pe scena amplasată în Piața Operei.

De asemenea, primarul Orașului Prifi, Dragoș Moștenescu va oficia căsătorii de o zi, iar participanților li se pregătesc premii-surpriză. Nu va lipsi de la eveniment nici astronautul Dumitru Prunariu, care le va povesti curioșilor despre aventura sa în spațiu.

Totodată, nu au fost uitați nici prichindeii, cărora li l-au pregătit jocuri și activități creative, precum teatru de păpuși, ateliere educative de fizică și de chimie, ateliere de desen, de făurit felicitări, de percuție, și nu numai.

1 Commentariu pe Delia, Corina, Loredana și Horia Brenciu cântă în centrul Timișoarei. Ce eveniment inedit are loc

  1. Cine canta in 29 mai? Si de la ce ora ? E adevarat ca e si sesiune de autografe?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*