Ultimele stiri

Demonstraţii de Ziua Poliţiei în Piaţa Victoriei din Timişoara

ziua poliției române

Desfăşurare de forţe în Piaţa Victoriei din Timişoara, cu ocazia Zilei Poliţiei Române. Cei 192 de ani de existenţă a instituţiei au fost aniversaţi prin demonstraţii de luptă. Sute de persoane au rămas cu gura căscată  după ce au urmărit programul pregătit de polițiști.

Explozii, focuri de armă, detonare unei bombe dar și un program de arte marțiale au facut ca platoul din Piața Victoriei să fie ca dezlipit din filmele de acțiune. De pe margine spectatorii au putut să vadă cum polițiștii îi apără de infractori zi de zi. Mascații au fost, din nou, cei care au făcut deliciul publicului, și mai ales al copiilor, care s-au declarant încântați.

A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători, așa că nu s-au dezis nici în acest an de aceste demonstrații, la care au luat parte sute de persoane.

Vineri, la mall-ul din Timișoara, polițiștii locali au mai susținut o serie de demonstrații și o expoziție, iar luni cetățenii au putut vizita Inspectoratul Județean de Poliție. Toate în contextul sărbătoririi celor 192 de ani de existență a Poliției Române.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*