Ultimele stiri

Depistați la volan cu alcoolemii de peste 1 mg/l

etilotest

Doi bărbați, de 33 și 26 de ani, au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice, iar cel de-al doilea nu poseda nici permis de conducere. În urma testărilor cu aparatul etilotest, au rezultat alcoolemii de 1,13 și 1,06 mg/l.

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 19.20, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa D.N. 59, în localitatea Șag.

Întrucît conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, din Timișoara, emana vapori de alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.


În noaptea de 13 spre 14 iunie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii municipiului Lugoj au depistat un bărbat de 26 de ani în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 681 B, în localitatea Nădrag, deși nu poseda permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat , fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu excatitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri, au fost întocmite dosare penale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*